Beheersysteem

Zoekt u nog een laadpas waarmee u aan splitbilling kunt doen of waarmee u kan laden in Belgie en Europa? Dan hebben wij een oplossing: Stroohm!

Met de Stroohm laadpas heb je toegang tot een groot aantal laadpunten in België en Europa. Hiermee kan je direct en eenvoudig laden, waar je ook bent! Met onze laadpas heb je keuze uit het netwerk dat het beste bij je past. Met de bijbehorende app vind je vervolgens openbare laadpalen in heel Europa en krijg je actuele informatie over beschikbaarheid, laadsnelheid en tarieven.

Daarnaast kan je bij een groot aantal laadpalen laadsessies direct starten en stoppen met de app. En de verrekening naar de werkgever? Dit gebeurt volledig automatisch.*

Wat kost het?

 • Aanschaf laadpas: 5€ (eenmalig)
 • Administratiekost: 5€ (per bestelling van laadpassen)
 • Geen abonnementskosten
 • Slechts 0,1€ transactiekosten (per laadsessie – ongeacht uw aantal geladen kWh)

Gemakkelijk

Met een eenvoudige app vind je een laadpaal dicht bij jou in de buurt. Met de laadpas betaal je vervolgens gemakkelijk overal in Europa.

Transparant

Nadat je je auto hebt opgeladen ontvang je per e-mail de rekening met het laadoverzicht. Hierop vind je alle details van je laadbeurt.

Flexibel

Waar je ook bent tijdens het laden, je kan de laadsessie op elk moment via de app op je telefoon met een druk op de knop beëindigen.

*automatische verrekening is met een abonnementskost


  Aanvraag laadpaalbeheersysteem

  Bedrijfsgegevens / facturatiegegevens:


  JaNee

  Eindgebruiker van het laadpaalbeheersysteem

  Machtiging doorlopende SEPA incasso

  Uw laadtransacties en eventuele abonnementsgelden zullen maandelijks aan u in rekening worden gebracht via automatische incasso. De volgende partij zal de facturatie en de automatische incasso's verzorgen:

  Naam: Threeforce B.V.

  Adres: Zeemansstraat 11

  Postcode: 3016 CN

  Plaats: Rotterdam

  Land: Nederland

  Incassant ID: NL48ZZZ243608190000

  Kenmerk machtiging: 1K6WIC8HESLIL5W

  Door akkoord te gaan met automatische incasso geeft u toestemming aan:Threeforce B.V. om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven enuw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Threeforce B.V..Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

  U ontvangt uw factuur maandelijks rond de 13e van de maand. Threeforce B.V. zal het bedrag incasseren van uw rekening op de 24e van de maand of op de daaropvolgende werkdag.

  Deze website gebruikt cookies. Door op deze deze website te blijven, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.